Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Librărie

By Romeo Crețu

Obiective și obiceiuri

Cartea „Obiective și Obiceiuri” prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

De ce? Pentru că ești la fel de bun ca practica ta!

Request For Quotation

Make an enquiry

Request For Quotation

Product Enquiry

Product Detail

    No detail information

About The Author

Author

Romeo Crețu este dezvoltator de oameni (trainer, coach, maestru Reiki, psihoterapeut în supervizare și autor) dedicat lucrului cu oameni și companii care doresc să obțină rezultate sănătoase pe termen lung. Motto-ul lui în afaceri este „Pasionat de rezultate!”. Ca trainer certificat CNFPA dezvoltă și susține programe de training de aproape 20 de ani pentru sute de oameni anual. Cele mai livrate programe de pregătire sunt cele de comunicare, gestionarea conflictelor, schimbare de obiceiuri și cunoaștere de sine. Este coach acreditat EuCF și certificat ca specialist în activitatea de coaching. Lucrează individual sau în echipe cu zeci de oameni pe an. Ca autor, Romeo a publicat în 2001 primul studiu din România în domeniul motivației umane. A continuat apoi cu „Viața merită trăită – Ghid pentru viață în 42 de reamintiri” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. Împreună cu colegul lui de breaslă, Andy Szekely, au înregistrat dublul CD audio „16 obiceiuri care garantează rezultate”.