Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Evenimente

A apărut cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI!

A apărut cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI!

Te anunț cu mare bucurie că a apărut cartea OBIECTIVE si OBICEIURI!

Ceea ce vezi în fotografie sunt primele 100 de exemplare care au venit de la editură și sunt deja în drum spre cititori.

Următoarele exemplare ajung la finalul acestei săptămâni de la editură. Până pe 24 iulie voi fi plecat în Bootcamp împreună cu Andy Szekely și echipa de traineri și facilitatori, la Self Mastery Bootcamp.

Toate comenzile pe care le primesc in această perioadă pe adresa de e-mail romeo@romeocretu.ro le onorez cu cea mai mare plăcere începând cu 24 iulie când mă întorc în București.

Câteva detalii despre carte.

OBIECTIVE ȘI OBICEIURI prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

De ce? Pentru că ești la fel de bun ca practica ta!

Este o carte care s-a scris aproape singură și cuprinde esența a ceea ce am reușit să înțeleg în ultimii ani despre cum putem instala obiceiuri constructive pentru a atinge obiective sănătoase.

Cartea va fi prezentă din toamnă și în librării. Până atunci o distribui personal.

Cartea este 25 de lei și se poate comanda direct de la mine pe adresa romeo@romeocretu.ro.

Bineînțeles, după ce citești cartea, aștept impresii de la tine. Și aștept impresii mai ales după ce vezi cum anume funcționează ideile din carte pentru tine. În acest mod, putem contribui împreună la ediția a doua a cărții, revizuită și adăugită. Pentru că orice lucru pe această lume este perfect și perfectibil în același timp.

Să ne auzim și să ne vedem cu bine!

Romeo

Lansare de carte, Poveşti de iarnă, Teatrul Luceafărul, Iaşi, 19 decembrie, 2016

Pe data de 19 decembrie 2016, la Teatrul Luceafărul a avut loc  lansarea de carte a proiectului, educaţional multicultural realizat de Editura Floare de Iris & Centrul Cultural Internaţional şi Şcoala Paradis International School în parteneriat cu St. John’s Collage, Portsmouth, Southsea, Marea Britanie.

Ideea editorului Irina Vasilescu a venit din dorinţa de a încuraja tinerii autori să scrie şi de a concretiza cele 31 de poveşti de Crăciun ale elevilor români şi alte 8 poveşti scrise de copii din Marea Britanie, într-o carte, Poveşti de iarnă, ce vorbeşte despre bunătate, vise împlinite şi speranţa în mai bine, pe care cu toţii o simţim de Sărbători. Aşadar, într-un cadru magic, copii au dat viaţă poveştilor scrise, prin jocurile de rol, cântece şi promisiuni că, la următoarea serbare, Moşul îi va găsi la fel de cuminţi.

Un schimb intercultural care ne dovedeşte că trăsătura comună a tuturor, indiferent de ţară, este bunătatea din sufletele noastre mari.

Lansare Iaşi, cafeneaua Utopia, Irina Mihaela Vasilescu, Aventurile Zânei Dovlecel

Pe 11 decembrie,  la Iaşi,la cafeneaua Utopia, s-au lansat cărţile Călătoria Anei şi Aventurile Zânei Dovlecel şi alte poveşti din Poiana Soarelui, într-o atmosferă de poveste care anunţa  darurile aduse de Moş Nicolae.

Copii au învăţat, ascultând povestea Matildei spusă de autoarea Irina Vasilescu, un lucru foarte important, acela că cele mai mari daruri se află în suflet. Atmosfera de joc, cu Praf Magic de Zână care îndeplineşte orice dorinţă şi melodiile cântate din suflet de Adriana Lesovschi, ne-au amintit, încă o dată, că marile daruri sunt chiar în apropierea  noastră: curiozitatea copiilor pe măsură ce citeau, bucuria de a-i face fericiţi pe cei din jur, magia lui Moş Crăciun.

Mulţumim de asemenea autoarei Cella pentru gândurile bune!

Triplă lansare de carte la Madrid, a autoarei Irina Mihaela Vasilescu

În ziua de 4 decembrie 2016, autoarea Irina Mihaela Vasilescu a răspuns invitaţei venite din partea comunităţilor de români din Spania, cu o triplă lansare de carte, în inima Spaniei, Madrid, în localităţile  Getafe şi Alcalá de Henares (oraşul în care s-a născut Miguel de Cervantes).

Părinţi şi copii s-au bucurat de lansarea celor trei cărţi: Fii fericit acum!, Aventurile lui Fugărici în Ajun de Crăciun şi de Aventurile zânei Dovlecel şi alte poveşti din Poiana Soarelui,  şi s-au simţit mai aproape de casă, auzind limba românească.

Succesul celor două evenimente de lansare şi interesul românilor din diaspora pentru cărţi s-a concretizat în distribuţia cărţilor autoarei în zece magazine româneşti din Madrid. Lansărle de carte au fost realizate cu ivitaţia şi sprijinul Radio Românul şi a Asociaţiei Muncitorilor Români din Madrid.  Ambele lansări s-au organizat în deschiderea concertelor lui Fuego- Paul Surugiu, artist iubit la noi şi în comunitatea românilor din Diaspora.

Cella, Călătoria Anei, Bucureşti

Într-o frumoasă zi de toamnă, 19 noiembrie 2016, la hotelul Marriot din Bucureşti, s-a continuat maratonul lansărilor cu o carte pentru copii, Călătoria Anei scrisă de Cella.

Pentru că lumea copiilor este o lume a marilor călătorii în ţările culorilor, autoarea Cella şi  editorul Irina Vasilescu, reprezentanta Editurii Floare de Iris, au redescoperit această lume, citind pasaje din cartea despre miraculoasa Călătorie. Copii s-au bucurat de Povestea curcubeului spusă de Irina Vasilescu, poveste ce le-a întărit încă o dată ideea că lumea de baloane colorate, desene şi joc din jurul lor, nu este deloc întâmplătoare.

O nouă lansare editorială - CRĂCIUNUL COPIILOR. POVESTI DESPRE SI PENTRU MOŞ CRĂCIUN, SCRISE ŞI ILUSTRATE DE CEI MICI

O nouă lansare editorială – CRĂCIUNUL COPIILOR. POVESTI DESPRE SI PENTRU MOŞ CRĂCIUN, SCRISE ŞI ILUSTRATE DE CEI MICI

Este un proiect editorial- educațional de care suntem foarte mândri: 18 autori – copii care au dedicat timp şi pasiune pentru a scrie şi a ilustra poveşti de Crăciun, pe care experții în traduceri de la ACTA.DOC le-au şi tradus în 4 limbi: engleză, franceză, italiană şi spaniolă.

Continue Reading

Lansare - "Fabrici de miere"

Lansare – „Fabrici de miere”

Într-o atmosferă caldă și plină de emoție, cu oameni extraordinar de frumoși, am lansat prima carte „FABRICI DE MIERE„, aparținând deosebitei Alexandra Pârlogea. Starea de împlinire pentru noi dar și pentru autoare a facilitat o întâlnire și un eveniment plin de surprize frumoase, de stări și emoții pozitive trăite cu intensitate de publicul prezent.

Continue Reading